Cadeautips voor de baby tijdens de feestdagen

Sinterklaas en Kerstmis staat alweer bijna op de stoep.. Je baby hoort sinds kort ook bij de familie en het gezin en daar horen natuurlijk leuke cadeautjes bij. Maar wat geef je een baby cadeau? Hieronder vind je een top 5 met de leukste cadeautips voor de baby tijdens de feestdagen. Laat bij de opmerkingen bij het bestellen even weten als het voor Sinterklaas of Kerstmis is, dan wordt het cadeautje in dat soort papier ingepakt.

  1. Punniknaam
  2. Wagenhanger
  3. Rammelaar
  4. Bijtring
  5. Speenkoord

Punniknaam

De punniknaam is bij ons het meest bestelde product. Pimp de kamer van je kleintje op met een punniknaam! Deze naam in punnik wordt handgemaakt met zachte en mooi glanzende garen van 100% katoen. Dit garen geeft geen vezels af en is veilig op de kamer van je kindje. 

punniknaam

Wagenhanger

Met een wagenhanger hoeft je kindje zich niet te vervelen tijdens het wandelen! Het belletje wat eraan hangt zal de aandacht van je kindje trekken.

wagenhanger

Rammelaar

Een rammelaar is goed voor de ontwikkeling van je baby. Het stimuleert het gehoor van je kleintje. Daarnaast is het gemakkelijk vast te houden wat daarmee de grijpfunctie bevordert. Baby’s stoppen graag alles in de mond, dus een rammelaar kan hier niet aan ontkomen.. Hoe handig is het dan als de rammelaar ook meteen een bijtring is?

rammelring

Bijtring

Als je kindje rond de zes maanden oud is, krijgt hij of zij last van de eerste tandjes. Een siliconen bijtring kan hierbij helpen. De kralen zijn er in veel verschillende kleuren, waardoor het aantrekkelijk is voor je kindje om deze te gebruiken. Lees hier meer over wat helpt tegen doorkomende tandjes.

Siliconen bijtring

Speenkoord

Een speenkoord is handig en leuk tegelijk! Met een speenkoord valt het speentje van je kleintje namelijk nooit meer op de grond. Ze zijn er in verschillende soorten en kleuren, zodat je baby er altijd hip uit ziet!

Al onze siliconen kralen zijn getest en zijn BPA-vrij, vrij van weekmakers, lood, PVC en andere chemische stoffen. De veiligheid van je kindje staat bij ons voorop!

Speenkoord
Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *