Wat is een speenkoord?

Een speenkoord, of ook wel een speenketting genoemd, is een hulpmiddel dat ervoor is bedoeld dat het speentje van je kindje niet meer op de grond valt. Bijvoorbeeld als je gaat wandelen met de kinderwagen, met de auto weg gaat of gewoon voor thuis.

Aan het einde van het speenkoord zit een clip die je gemakkelijk aan de kleding van je kindje, aan de riem van de kinderwagen of aan een dekentje kunt bevestigen. Aan de andere kant van het speenkoord zit een lus waar je het speentje aan kunt vastmaken.

Naast dat het super handig is, ziet het er ook nog eens leuk uit. De speenkoorden zijn te verkrijgen in veel verschillende kleuren en zo kan je bij iedere outfit een bijpassende speenketting vinden. Het leuke is dat je het speenkoord kan personaliseren met de naam van je kindje. Dit kan met witte, zwarte of houten letterkralen.

Onze speenkoorden worden gemaakt van gecertificeerde siliconen kralen. Deze kralen zijn BPA-vrij, vrij van weekmakers en bevatten geen lood, PVC of andere chemische stoffen. Wil je meer weten over de veiligheid van onze speenkoorden? Lees het artikel: Is een speenkoord veilig?

speenkoord met naam