Wat geef je als kraamcadeau?

Je wilt een leuk kraamcadeau geven, maar wat geef je dan? Je wilt niet weer aankomen met een knuffeltje of een nieuw setje kleding.

  • Punniknaam of punnikfiguur

Decoratie voor op de babykamer is altijd leuk! De naam van de baby op de deur bijvoorbeeld in dezelfde kleur als de kamer of een punnikdier als de baby een junglekamer heeft.

Punniknaam
  • Gepersonaliseerd cadeau

Gepersonaliseerde kraamcadeaus zijn de afgelopen tijd flink in populariteit gestegen. Een gepersonaliseerd cadeau is persoonlijk en dat stellen ouders op prijs. Denk bijvoorbeeld aan een gepersonaliseerd speenkoord, bijtring of hanger voor aan de luiertas.

  • Naam armbandjes

Je ziet ze steeds vaker voorbij komen, de naam armbandjes oftewel de Ibiza armbandjes. Hierop kan je zelf kiezen welke tekst je op het armbandje wilt. Hoe leuk is het voor de kersverse mama om een armbandje te krijgen met ‘mama’ of de naam van haar kindje? Die kan ze dan trots aan iedereen laten zien!

  • Maaltijd

Het leven als kersverse ouders is hartstikke druk en wennen! Een maaltijd voor ze koken zullen ze zeker op prijs stellen. Zo hoeven zij hier even niet aan te denken en worden ze een beetje ‘ontzorgd’. Dat is nog wel het fijnste ‘kraamcadeau’ wat je kunt geven!

Gepersonaliseerd speenkoord