Pepernoten pot

6.95

Artikelnummer: N/B Categorie: Tag:

Beschrijving

In deze leuke pepernoten pot houd je de pepernootjes lekker vers! Er is genoeg inhoud (maar liefst 1,2 liter!), voor lekker veel pepernootjes en ander lekker Sinterklaas snoepgoed. Waarmee ga jij deze leuke snoeppot vullen? Niet alleen leuk voor Sinterklaas, maar natuurlijk ook lekker om daarna te vullen met je favoriete snoep.

De pepernotenpot wordt bedrukt met de tekst “Wie zoet is, krijgt lekkers..”. Je kan kiezen uit witte of zwarte letters. Wil je liever een andere tekst op de pot? Laat het me weten via info@allroundbaby.nl en ik denk graag met je mee.

Kenmerken

  • Pepernoten pot
  • Tekst: Wie zoet is, krijgt lekkers..
  • Keuze uit witte of zwarte tekst
  • Glazen pot
  • Inhoud 1,2 liter

Verzending

De glazen pot voor de pepernoten wordt per pakket verzonden. De verzendkosten hiervan zijn €6,75 binnen Nederland en €11,00 naar België en Duitsland. Boven de €60,00 profiteer je van gratis verzending binnen Nederland. Gratis ophalen in Geldrop (op afspraak) behoort ook tot de mogelijkheden. De pepernoten pot wordt verzonden binnen drie tot vijf werkdagen. Betalen is mogelijk via iDeal, vooraf overmaken, Klarna achteraf betalen of via Ban-Contact. Rechtstreeks versturen naar de ontvanger is ook mogelijk. Laat dit dan even weten dan doe ik er een handgeschreven kaartje bij.

Lees hier alles over betalen en verzenden.

Extra informatie

Gewicht 5.1 kg
Tekstkleur

Wit, Zwart

Beoordelingen

Er zijn nog geen beoordelingen.

Wees de eerste om “Pepernoten pot” te beoordelen

Je e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *