Plexi sleutelhanger met naam

3.95

Beschrijving

Een plexi sleutelhanger met naam is een persoonlijk en praktisch accessoire dat zowel stijlvol als functioneel is. Deze sleutelhangers worden gemaakt van plexiglas , wat bekend staat om zijn duurzaamheid en helderheid. Het personaliseren van een sleutelhanger met een naam maakt het een uniek cadeau voor vrienden, familie of zelfs als relatiegeschenk voor collega’s. Bovendien is het een handig item om je sleutels makkelijker te identificeren en verliezen te voorkomen.

Plexi sleutelhangers met naam zijn ook ideaal voor speciale gelegenheden zoals verjaardagen, jubilea of als bedankje voor gasten op een bruiloft. Door de veelzijdigheid en personalisatiemogelijkheden zijn ze een populaire keuze voor iedereen die op zoek is naar een betekenisvol en praktisch geschenk.

Kenmerken

  • Plexi sleutelhanger met naam; plexiglas
  • Te personaliseren met naam
  • Afmeting:

Verzending

De plexi sleutelhanger met naam wordt verstuurd als brievenbuspakketje. De kosten voor het verzenden zijn €2,30 en wordt toegevoegd bij het afrekenen. Bestel je boven de €60,00 dan is verzending gratis! Betalen is mogelijk via i-Deal, vooraf overmaken, achteraf betalen (Klarna) of Ban-contact. Verzenden naar België of Duitsland is ook mogelijk. De verzendkosten zijn dan €3,60.

Wij streven ernaar om de gepersonaliseerde sleutelhanger binnen twee tot vier werkdagen te versturen.

Lees hier alles over betalen en verzenden.

Extra informatie

Gewicht 0.04 kg

Beoordelingen

Er zijn nog geen beoordelingen.

Wees de eerste om “Plexi sleutelhanger met naam” te beoordelen

Je e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *